søndag den 6. maj 2012

FamilieDet her er min mor. Hun går under navnet muttilolz. Min mor er 43 år gammel, og hun holder sig nu meget godt syntes jeg. 
I går var vi til konfirmation og min mor valgte at se sådan her ud. Billederne beskriver min mors stil meget godt. Min mor går i meget stilrent tøj, og hendes hår er altid opsat. 
Det er er min far. Han går under navnet pappilolz.Min far er 51 år gammel. Min far er den eneste mand i huset. Heldigvis for ham har jeg været lidt af en drengepige, på nogle punkter. Jeg elsker mode, at style hår og at gøre noget ud af mig selv, men jeg elsker også skydespil, drengede film osv. 
Min far er en meget god far, og jeg syntes at han klare det godt med alle os piger.  
Her er jeg så. Jeg går under navnet Caro, og cowerlolz. Jeg er 16 år gammel. Folk siger at jeg er underlig. Jeg har kæreste, der hedder Daniel og min bedste veninde hedder Emilie. 
Der er folk, der syntes jeg er en hipster. Jeg går på Sjølundsskolen i 9. klasse, og efter sommerferien skal jeg går på Næstved gymnasium.  Det her er min søster Josefine. Hun går under navnet Joselolz. Josefine er 18 år gammel. Hun er elev på Næstved gymnasium. Hun spiller guitar, og det er hun også meget dygtig til. Hun er dygtig til spansk, og så danser hun Hip-Hop. Josefine er faktisk så dygtig til Hip-hop, at hun har været med til VM.


De her billeder blev taget i går, lige før vi skulle til konfirmation. Jeg har ikke lagt billeder ind af Frederikke, fordi hun ikke er hjemme. Jeg føler også at jeg har lagt mange billeder ind af Frederikke, men ikke af resten af min familie. 
Vi blogges.

-Caroline

Ingen kommentarer:

Send en kommentar